Bilar på Väla

Under fredag-söndag denna veckan så är det en liten bilutställning utanför Väla, så jag gick en snabb runda med kameran idag innan jobbet och tog lite bilder. Det fanns inte jättemycket att titta på, men nog fanns där en del bilar jag hade kunnat tänka mig... 

Om några dagar kommer förhoppningsvis också lite bilder jag tog på en promenad för några dagar sedan, men eftersom jag inte har lyckats installera objektivprofilen för mitt 14mm-objektiv än så vill jag inte lägga upp bilderna än... 14mm'aren kräver att man korrigerar distortionen först, för annars ser det hemskt ut. 

 

Ska man kanske börja fota igen?

Jahaja. Här har det stått tomt väldigt länge. Att det inte har hänt något här på bloggen beror på att jag inte har fotat särskilt mycket alls den senaste tiden, så jag har inga bilder att visa upp. Igår tog jag en liten snabb runda med min lilla Sigma-kamera och tog några få bilder och jag saknar verkligen att fota! Tyvärr sitter jag fortfarande fast i den där "jag-vet-inte-vad-jag-ska-fota"-fasen. Eller när. Eller Var. Vi får se hur det går helt enkelt. 

Jag vet att jag inte har lagt upp några bilder från New York än, även om det gått lite drygt ett halvår sedan jag var där. Vi får se när det kommer. Ibland behöver man lägga ifrån sig bilderna en längre tid innan man går tillbaka och redigerar dem. Speciellt när det är så måga bilder att gå igenom! 

 


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0