Bjärnumskarnevalen 2013 - Parken

Efter karnevalståget bjöds det på underhållning i Folkets Park, först av en del lokala förmågor och sedan Nanne Grönvall. Resten av bilderna finns på Facebook HÄR för de som är intresserade.

 

Bjärnumskarnevalen 2013 - Karnevalståget

I lördags så var det dags för den årliga Bjärnumskarnevalen. Eller egentligen började den redan på fredagen, men då var jag inte där, så därifrån har jag inga bilder. Jag tog en hel del bilder, men jag lägger bara upp några från karnevalståget här på bloggen. Resten finns att se på Facebook HÄR ifall någon är intresserad av att se (de flesta) övriga ekipage.

 

Fler bilder från i morse

Blomma
 
Denna bild är min nya bakgrundsbild på datorn! 
 
Lite ljus från solen började leta sig fram genom träden. Morgonljus är verkligen så himla fint. Synd bara att man så sällan ser det på sommaren eftersom solen går upp så tidigt... 
 
En grind som bara någon minut tidigare låg i skugga lyses här upp av solens första strålar.
 
Gammal traktor bland höga nässlor.
 
Här bor jag! 
 
Fasan

En tidig morgon

I morse var jag ute och tog några bilder kring soluppgången. Jag varken orkade eller hann gå särskilt långt, så dessa bilder är tagna ca 100 meter hemifrån. Fler bilder kommer i nästa inlägg. 

 


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0