Bjärnum vann kvalet!

Jag har inte bloggat på länge. Jag vet. Jag har varit ute och fotat ett par gånger, men känner inte att bilderna är bra nog att läggas upp här, så därför står bloggen tom i ganska många dagar mellan uppdateringarna...

Idag kände jag dock att jag ville lägga upp en liten bild för att fira att Bjärnum slog Wittskövle med 3-1 på bortaplan igår och vann därmed kvalet med totalt 3-2 efter en 0-1 förlust hemma förra helgen. Nästa säsong spelar Bjärnum alltså i division fem igen, efter ett par år i sexan. Min bror i blått på bilden (från hemmamatchen förra helgen) gjorde 3-1-målet igår! Inte ofta han gör mål annars (är back).


Höst?

De senaste dagarna har det inte känts som höst. Solen har skinit och det har varit över 20 grader varmt i skuggan! Tänk om alla höstdagar hade sett ut så. 

Random bilder från trädgården. 1D + 35mm f/2.0bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0