Suddigt

Jag har inte riktigt bestämt vilka bilder jag ska beställa än, men jag tror att det kommer att bli tre bilder, varav två jag är ganska säker på. Tack till er som svarade när jag frågade vilka jag skulle välja! När jag väl bestämt mig för den tredje bilden ska jag skicka iväg beställningen och sen får ni se vilka det blev när jag fått bilderna hemskickade.

Ännu en bild från skogen med 14mm'aren. Ungefär en halv sekunds exponering. 


Möllerödssjön

Möllerödssjön i Bjärnum.


Dimma i skogen

Igår var det dimmigt och jag fotade lite i skogen. 

Alla bilder är fotade med Canon 5D + Samyang 14mm f/2.8. 


Hjälp mig att välja ut bilder

Hej alla! Jag ska beställa ett par lite större bilder i tryck och behöver er hjälp att bestämma vilka bilder. Antagligen kommer jag beställa två bilder i ganska stort format, så jag behöver alltså välja ut två av dessa sex bilder. 

Snälla lämna en liten kommentar om vilka två bilder ni gillar mest! Tack på förhand.

Jag kan också säga att det kommer att komma upp två inlägg idag/imorgon med bilder jag fotade i skogen igår. Det var ganska dimmigt, så det blev åtminstone några häftiga bilder, och framförallt lite annorlunda mot de flesta tidigare skogsbilderna jag tagit. bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0