Våren gör ett nytt försök

Är våren på gång nu då? För bara några dagar sedan trodde man att våren var påväg, men så kom det mer snö istället. Nu har det mesta av snön försvunnit igen!

Vår
Garaget

Vår
Solsken!

Lera
Det är liiite lerigt framför den ena garageporten...

Snö
Den mesta snön är borta från gräsmattan nu!

Vår
Grönska! Äntligen!

Vår
Några få snödroppar står där också i rabatten.


Fotoutställning

Idag var jag nere på museet här i Bjärnum och tittade på en fotoutställning. När jag körde dit hade jag ingen aning om vad det var för typ av bilder, men det visade sig vara lite blandat. Där var många gamla bilder från Bjärnum på olika människor, och jag hörde bland flera av de äldre besökarna att de kände igen en del folk här och där. Jag kände inte igen någon. Där var även en del naturbilder som var betydligt nyare. Lite blandat alltså. Jag stannade inte så länge, och jag tog fyra bilder, mest för att kunna lägga upp några bilder här på bloggen till detta inlägget. Tre av bilderna är här, den fjärde var ur fokus.

Foto
Foto
Foto

Måne

Oj vad aktiv jag är med fotandet/bloggandet nu för tiden... eller inte. Idag tog jag kamera, slängde på mitt 70-200 f/4 L USM och gick ut och tog några snabba bilder på månen. Orkade inte ta med stativet ut, så jag fick köra på lite högre iso (800). Det blir inte sådär värst bra med ett 200mm objektiv, även om jag har en 550D som ju har en liten sensor (1,6-"crop" = 200*1,6=320mm). Tänk om man haft ett objektiv på 500mm+, då hade man kunnat komma nära!

Måne

Mer fotboll

Jag har inte några nya bilder, så jag lägger upp lite fler bilder från förra helgens fotbollsmatch som jag fotade. Jag hoppas att det är okej! 

Även om det fortfarande är risk för snö så är ju vårvädret åtminstone påväg, så uppdateringen här på bloggen kommer förhoppningsvis bli bättre så småningom! 

Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll

Snö

Dehär bilderna tog jag ut genom fönstret igårkväll, men sen glömde jag att lägga upp dem på bloggen!... Som ni ser så började det att snöa här också igårkväll, och det snöar även just nu! Jag är så trött på det nu! Snön var ju borta! Det låg bara kvar snö i snöhögar, så gott som all annan snö var borta, men nu är marken helt vit igen. Snön som faller är blöt, för det är plusgrader ute, och jag väntar bara på att det ska slå om liiite lite så att det övergår till regn istället. Sen så har SMHI utfärdat en klass2-varning för idag/ikväll också med hårda vindar! Jag hoppas att vi får behålla telefon och internet denna gång!

Snö
Snö

Bilder

Isen på bild 2 och 3 var ganska häftig, den har spruckit lite överallt och det finns inget vatten under isen! Tyvärr gick det inte så bra att fånga på bild, utan det såg häftigare ut i verkligheten.

... Och ja, om någon undrar så är det ett par korvar som hänger i ett träd på den sista bilden! Ingen aning om varför de hängde där, haha!

Alla bilder fotade med Canon EOS 550D + EF 35mm f/2.0.

Is
Is
Is
Is
Is
Träd
Bark
Korv

Bjärnum - Hjärsås : 9 - 3

För en gångs skull så har vädret varit riktigt fint idag, solsken och en del plusgrader, så idag har jag fotat lite fotboll! Det var en träningsmatch mellan Bjärnum(blått) och Hjärsås(rött) som slutade 9 - 3 till Bjärnum!

Här kommer ett litet urval av bilder från matchen. Jag är verkligen ingen sportfotograf, men det är roligt ändå! Allra roligast är nog att frysa roliga ögonblick där spelarna gör någon rolig min eller liknande, haha.

Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll
Fotboll


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0