I morse

I morse lämnade jag bilen på verkstaden och tog en promenad hem. Jag tog med min lilla Sigma DP2 Merrill och fotade lite. Det blev väl inte precis några speciella bilder... Det var mulet, blåsigt och ganska kallt tyvärr. 

För övrigt då? Det är ganska sällan jag fotograferar nu för tiden. Dels tar jobbet såklart upp en hel del av min tid och när jag väl är ledig så är jag väldigt dålig på att faktiskt ta tag i kameran och gå ut och fota... 

 

Grönt

Efter ett antal dagar med 20-graders-väder så var det idag betydligt kyligare, runt tio grader, trots att solen sken från en klarblå himmel. Med en jacka på så frös man i alla fall inte. 

Kameran + 35'an fick följa med till skogen. Där finns väl inte så värst mycket att fotografera, men nu har bokskogen blivit riktigt grön och fin åtminstone. 

 


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0