Bjärnum - Treby : 2-1

Nu var det länge sedan bloggen uppdaterades igen. Jag skyller på praktiken som tar upp en hel del tid, samt att när jag väl är ledig orkar jag inte fota. Inspirationen finns inte riktigt där. Som vanligt med andra ord.

Igår tog jag dock mina kameror och fotade när Bjärnum mötte Treby på hemmaplan i det fina vädret. Bjärnum tog en väldigt viktig seger för att hålla sig borta från botten i tabellen. Man ligger nu sjua av tolv lag. Tre lag som ligger närmast bakom är bara ett poäng efter, så det är jämnt! Nästa match borta mot Lönsboda är också en viktig match som måste vinnas, Lönsboda ligger nämligen sist på noll poäng efter sju omgångar.

Här har vi ett litet urval av bilder från matchen, Bjärnum i blått (såklart!):


Körsbärsträden i trädgården

Helgen är för kort. Att jag slösar bort den med att sova, spela Xbox osv är ju en annan sak... 

Bilder från i torsdags. Är mer blommor på träden nu.


När man bara tar sju bilder

När man bara tar sju bilder blir det inte mycket att visa upp på bloggen. De två översta är två av de sju jag tog när jag gick runt i Malmö idag. 

Den nedersta är fotad på ScandinavianPhoto med en 5d Mark III + 35mm f/1.4 L USM på iso 12800. I denna lilla storleken (750px bred) och till och med lite större storlek (1024px bred) ser man inget brus alls. Kunde i princip lika gärna varit fotad på iso 100. Åtminstone nästan. Jag vill ha. 

Men nej, jag vet, det är inte kameran som gör bilderna, men ändåååå. Den känns mycket bättre än 5D'n när det gäller byggkvalitet och givetvis även bildkvalitet. Med snabb och säker autofokus och 6 fps så är det en grym allround-kamera.bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0