En kort promenad i skogen

Idag gick jag och mamma en kort promenad i skogen och jag tog med kameran. Jag tog inte särskilt många bilder, men jag lägger upp det lilla jag tog. Det är ju inte så lätt att fota nu när det blir mörkt så tidigt och jag jobbar fem dagar i veckan... 
 
 

Första dagen

För exakt en vecka sedan öppnade vi vår nya fina Apple Store på Väla Centrum utanför Helsingborg. Det var verkligen fullt upp, så jag har tyvärr nästan inga bilder därifrån, men här kommer några snabba iphonebilder åtminstone! 

Vi får se framöver hur det blir med bloggningen. Den har ju inte varit särskilt bra det senaste året eller så... och det lär ju inte bli bättre nu när jag jobbar eftersom det inte blir så mycket tid till att fotografera. Nåja. Då och då kommer det att dyka upp lite bilder här. Apple Store Väla

Jag skrev det på Twitter (indirekt i alla fall), jag skrev det på Instagram, jag uppdaterade infon på Facebook... men bloggen glömde jag ju bort! 

Jag har fått jobb på Apple! Nu på lördag är det dags för öppning av den helt nya butiken på Väla utanför Helsingborg. Jag kommer att jobba som "Specialist" (vilket innebär att jag kommer att jobba ute i butiken bland Apples produkter osv) 32 timmar per vecka. 

Är det någon som ska dit nu i helgen? (Jag jobbar både lördag och söndag). Om ni ser mig, kom gärna fram och säg hej! 


 

Stjärnklart

Att fota stjärnor är inte det lättaste. Det hade nog varit lite lättare om jag haft en nyare kamera med live-view och mindre brus på höga iso... Dessa är fotade med 35mm f/1,4 så det gällde ju att försöka hålla nere slutartiderna för att inte få för avlånga stjärnor. 

 


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0