Söderåsen

Några bilder från igår. Det är synd att utsikter som de som finns här är så svåra att fotografera. Dels är där ju en del träd ivägen många gånger, och de stör mycket mer i en bild än i verkligheten. Dessutom ser allt så litet ut. Antagligen hade det varit bättre med ett objektiv runt 50-100mm istället för 14mm... Landskap ska inte alltid fotograferas med vidvinkel, men det är så jobbigt att byta objektiv hela tiden, haha. 

Fler bilder dyker upp någon gång under helgen.

Sedan har vi ju frågan, vart ska jag åka och fota härnäst? Det gäller ju att passa på att åka och fota ställen man normalt sett inte åker till nu under sommaren när man har sommarkort.


Jag har fotat!

Idag har jag för första gången på länge varit ute och fotat! Jag åkte till Skäralid / Söderåsens Nationalpark tillsammans med Maggy och hennes kompis. Vi gick en runda upp på åsen och fotade, och sedan tillbaka nere i dalen.

Det är väldigt fint där, men tyvärr gör sig utsikten från de olika utsiktsplatserna inte alls sig lika bra på bild som i verkligheten. Det är helt enkelt en sån sak som man får uppskatta medans man är där istället... Men jag tror nog det hade kunnat bli bra utsiktsbilder där en tidig morgon innan solen gått upp, men det kräver ju att man tar bilen dit, tar med stativ osv. 

Jag har gått igenom alla bilder, men har inte orkat redigera så mycket än, så ikväll dyker det bara upp en bild här, men de kommande dagarna blir det åtminstone några fler bilder!


På promenadbloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0