Minus nitton

I morse var det nitton minusgrader. Vi skåningar är inte direkt vana vid sådana temperaturer, även om det förra vintern var neråt -23 grader några dygn. Men men, till helgen ska det bli plusgrader och regn. 

Hur som helst så tog jag denna bilden när jag gick upp strax efter åtta i morse med min NYA IPHONE 5! Okej, det var en vecka sedan jag fick den, men det var ju ett litet tag sedan jag uppdaterade bloggen. Den tar helt klart bättre bilder än min gamla 3GS. Och oj oj oj vad mycket snabbare den är! Och skärmen är också otroligt mycket bättre. Jag är väldigt nöjd än så länge. 


Snö

Solen sken och himlen var klarblå, men trots det så snöade det faktiskt när jag tog dessa bilder. Det syns inte, men det var små små lätta torra flingor som föll. Därför tog jag bara ungefär tio bilder innan jag gick in igen... 


Grattis på födelsedagen Frida!

Idag fyller min fina vän Frida 22 år! Nedan ser ni några bilder jag tog på henne våren 2011. Visst är hon vacker!? 

I övrigt kan jag också passa på att berätta att det tyvärr inte blir några förstoringar av bilderna jag skrev om för ett tag sedan då det visade sig att presentkortet jag vann inte gällde förstoringar... Tydligen gäller det endast fotoböcker. Därför ska min bror, som för tillfället är i USA, göra en fotobok med bilder från resan när han kommer hem. bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0