Varmt

Dessa bilder tog jag i förrgår. Det var hela 27,5 grader i skuggan när det var som varmast! Igår var det betydligt kyligare och regnade större delen av dagen. Nu har körsbärsblommorna nästan vissnat och gräsmattan är ganska vit av alla blommor som fallit till marken. Det känns inte alls som att det var länge sedan marken var vit av snö istället. Tror faktiskt jag föredrar detta över snön, även om 27,5 var lite för varmt - runt 22-23 räcker!


Appleintervju nummer två

Igår (tekniskt sett i förrgår) var jag i Malmö för intervju nummer två med Apple! Spännande och roligt. Tyvärr kan/får jag inte berätta så mycket om själva intervjun, men ändå. Innan intervjun var jag först borta på Emporia och var inne i Apple Store där för att få lite inspiration. Efter det åkta jag in till stan för att vara där i god tid och passade på att gå en liten runda med kameran. För en gångs skull behövde man inte känna att man stack ut när man gick runt med en stor systemkamera och fotade en massa eftersom hela stan var full av turister med kameror. 

 

Scandinavian Photo Expo Göteborg

Som ni kanske kommer ihåg så var jag med under Scandinavian Photos Expo i Malmö under min praktik. Nu på fredag och lördag den 17 - 18 maj är det dags för Scandinavian Photos Expo i butiken i Göteborg (Mölndal) och det hade klart varit kul att gå dit som besökare, men det är lite väl långt iväg för mig, men om ni bor i närheten så kan jag rekommendera er att gå dit! Det kommer att finnas massor av roliga kameror och objektiv att klämma och känna på och givetvis massor av föreläsningar att lyssna på! Gå in HÄR för att läsa mer.


3 år

Idag fyller denna blogg hela tre år! Det är galet vad fort tiden har gått senaste åren och det känns verkligen inte som att det var så länge sedan jag startade bloggen. Tyvärr har jag ingen speciell bild att "fira" med, utan en trädgårdsbild får duga. Äntligen börjar det ju bli grönt lite här och var. 

Den andra bilden är den allra första bilden jag laddade upp här på bloggen den 9:e maj 2010.

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0