I farfars garage

Jag skulle vilja göra om lite i bloggdesignen så att jag kan lägga upp större bilder. Mina bilder är idag 750 pixlar breda, men jag skulle vilja göra de ca 1000 pixlar breda istället. Den extra storleken hade gjort en hel del skillnad i detaljerna i bilderna. 

 

Chili

Fyra olika sorter av ganska små chilis som föräldrarna odlar här hemma. Vi har ett antal sorter till... Ni kan ju tänka er hur ofta vi har mat med chili i! (Ganska ofta...) En del är väldigt starka, men för det mesta är det gott med lite hetta i maten. Bruna bönor med chili och bacon har blivit lite av en favorit, men det passar bra i en massa olika rätter. 

 

Soluppgång med iPhone

Jag har tyvärr inte fotat på ett bra tag nu, men jag tänkte bara lite snabbt slänga upp denna bild jag tog med min iPhone ut genom fönstret i morse. Den är fotad i HDR-läget för kameran och sedan redigerad i Snapseed och VSCOcam.

 


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0