Svartvit skog

Canon EOS 1D + ef 35mm f/2


Svartvit frost

Jag är visst inte så snabb på att lägga upp bilder ens när jag faktiskt har bilder färdiga att lägga upp. Dessa tog jag på nyårsafton, precis som bilderna i förra inlägget.

Dessutom har jag faktiskt fotat lite idag också, men de bilderna har jag inte redigerat än, så de kommer upp någon annan dag. Inga spännande bilder de heller, men ändå, bättre än inget!

Igår började skolan. Fast eftersom nästa tillfälle inte är förrän nästa torsdag så är det i princip fortfarande jullov!

Det är inte särskilt långt kvar tills min födelsedag nu (22a januari). Tiden går verkligen fort! Jag har åtminstone kommit på några saker jag kan önska mig för en gångs skull. Annars brukar det ju vara så svårt att komma på något, haha.


Sista dagen. Ja, av 2011 alltså!

Heeeej, jag heter Sebastian Skarp, är 23 år, bor i Bjärnum i norra Skåne och pluggar till IT-Drifttekniker på HKR i Hässleholm. Ja, det kanske krävs en liten presentation efter flera månader utan några blogginlägg tänkte jag! Och ja, jag lever fortfarande, jag har bara inte fotograferat något den senaste tiden.

Då vädret på nyårsafton bestod av en klarblå himmel kände jag mig nästan tvungen att gå ut och fota några bilder i alla fall. Så jag tog mina kameror (ja, jag använde både min 550D och min 1D) och gick ut i trädgården. Ja jag vet, jag borde fota något annat än i trädgården för där finns inte så värst mycket att fotografera, men jag kände inte för att gå en promenad. Dessutom känner jag inte att det finns så värst mycket i Bjärnum att fotografera heller, så det fick räcka med en runda i trädgården.

Sparar några bilder så att jag kan göra ett inlägg till imorgon eller om några dagar.

Jag VILL fota MER år 2012 än jag gjorde på slutet av 2011, och jag vill fota BÄTTRE! Måste ta tag i fotograferandet år 2012 och framförallt fota NYA saker istället för att ta samma tråkiga bilder som jag brukar! Jag vill fota nya platser och jag vill fota betydligt mer människor!

Nåja, vi får se hur det går med det... Det är inte ett nyårslöfte i alla fall, för nyårslöften är inte bra! Man känner sig bara stressad och tvingad, eller så glömmer man bara bort dom efter en vecka.

Gott nytt år allihopa!bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0