Mellan regnet och det andra regnet

Mellan regnskurarna gick jag ut och fotade i trädgården, som så många gånger förut. Jag är så dålig på att ta med mig kameran och sticka iväg någon annan stans för att fota. Fast idag var det inte så bra väder, så det var nog lika bra att jag stannade hemma. Dessutom är det ju en del som blommar i trädgården nu, så nu finns här ju lite att fota för en gångs skull. Ursäkta att det blev många bilder på en gång, men jag kände inte för att dela upp bilderna i flera inlägg. 

Canon 5D + Sigma 35mm f/1,4. Alla bilder är fotade på 1,4 förutom den översta som är en panorama bestående av sex bilder och är fotad på f/5,6. 

 

Blomfluga och spindelbebisar

Är ni rädda för spindlar så bör ni kanske inte scrolla ner under den första bilden! Dessa bilder är från för några dagar sedan. Jag fotade lite bilder när det regnade idag, men det blev inte alls bra, så jag lägger upp dessa istället... 

 
 

Sommar och sol

Promenad hem från bilutställningen. Alla bilder fotade med Samyang 14mm på min 5D. 

Först gick vi förbi Mount Everest. Eller nej, okej, det är bara en stor grushög, men visst ser det lite ut som ett stort berg?

Lupinerna blommar.

Dessa gula blommor blommar också... 

Ormbunkar är så fint! 

Nääääästan hemma.

Här bor jag - i det gula huset till vänster. 

Bilar i Bjärnum del 3

Den tredje och sista delen av bilbilderna. Många av dessa bilar har jag sett ett flertal gånger förut då många återkommer år efter år, både här och på Teknikens dag i parken, men det är ändå roligt att gå en sväng och kolla.  Ännu roligare hade det ju varit om jag själv haft en häftig bil att ställa ut där... men tyvärr har Svenska Spel inte hört av sig om någon miljonvinst än - vilket i och för sig kan bero på att jag inte spelar!


Bilar i Bjärnum del 2

Fler bilar från igår. Det kommer att komma upp ett inlägg till med bilar, sen slipper ni dom, haha! 


Bilar i Bjärnum

Idag har det varit en liten bilträff/utställning i Bjärnum, så jag och pappa gick dit och kollade på bilarna och fotade lite. Här är två av bilarna, men det kommer att komma fler inlägg med fler bilder de kommande dagarna. 

Den där BMWn är ju bara för snygg!


Jag skulle fota fåglar...

Jag tog ut min gamla (2001) Canon 1D med 70-200 för att försöka fota fåglar, men det gick inte så bra. Svalorna är för snabba och gladorna kom aldrig riktigt nära nog. 200mm räcker tyvärr inte riktigt, speciellt inte när man har en tolv år gammal kamera med fjuttiga fyra megapixlar... Istället fick det bli några bilder på lite blommor i trädgården eftersom de var lättare att smyga sig på! Tyvärr blöder färgerna en hel del på de två sista bilderna, men den gamla kameran klarar inte riktigt av en sådan färgskala. Jag tror nog till och med moderna kameror hade fått det tufft med de färgerna i och för sig. bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0