New York del 1

Jahaja. Nästan ett år har gått sedan jag var i New York. Nu kanske det är på tiden att jag lägger upp lite bilder därifrån? 

Jag har inte orkat att ta tag i bilderna och göra något vettigt med dem. Det var för många bilder för att gå igenom kändes det som. Tanken var (är fortfarande) att göra en fotobok att ha som minne. Vi får se när jag blir färdig att sätta mig ner och göra en sådan. 
 
Vi får se hur många delar bilderna kommer i här, men det är väldigt många bilder... så det lär bli ett antal... 

 

Sjuk för första gången på över två år

För första gången på lite drygt två år så har jag blivit sjuk. Nu är jag nästan frisk igen, det är bara halsen som inte riktigt vill sammarbeta än. Igår var jag ändå ledig, och då passade jag på att gå igenom en hel del New York-bilder från september förra året. Nu kanske det kan vara dags att lägga upp en del av dem här! Så förhoppningsvis dyker det upp ett helt gäng inlägg med bilder från New York den kommande tiden! 

Meeeen, inte riktigt än...

Så här kommer bilder på en blommande ros hemma hos mina föräldrar istället. 

 

Apple Watch!

I tisdags så fick jag äntligen ett paket som jag väntat på i vad som känns en evighet! Så många andra på jobbet fick sina klockor före mig eftersom min modell inte fanns i lager dagen de släpptes här i Sverige (17e juli). Det gick ändå snabbare än först beräknat och nu har jag snart haft den i en vecka. Kan hända att det är en ganska onödig pryl, men jag tycker om den ändå och den hjälper helt klart till med motivation för att gå ut och röra på sig (något jag verkligen behöver...). 

Modellen jag köpte var Apple Watch 42mm Stainless steel med Link Bracelet. Alltså både klocka och armband i rostfritt stål. Dessutom har jag för någon dag sedan också fått ett svart sportarmband till den som är lite skönare att ha när man är ute och går eller springer.
bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0