Färger

Blad

Varför går man alltid och väntar på nästa fototillfälle istället för att gå ut och fota Nu!? Just nu vill jag ha lite mer höstfärger på träd och buskar! Men vad är meningen med att vänta på det? Det kommer ju så småningom hur man än gör, så varför inte gå ut och fota något annat sålänge? Och när färgerna väl kommer blir jag kanske inte ens klart att fota så mycket som jag skulle vilja.

Dessutom blir det såhär meningslösa inlägg också... och nu ska det bli dåligt väder framöver...

Kommentarer
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

vacker bild!

2010-09-14 @ 10:58:36
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan hejsan!Kollar runt i bloggvärlden och skickar detta meddelandet till lite olika bloggar, jag undrar vad folk tycker om min blogg, även om du inte läst den kanske du kan kommentera vad du tkr om helheten, designen, innehållet du ser och så.KRAM!

2010-09-14 @ 18:15:25
URL: http://robinhoods.se
Postat av: Lajke

Jag gör precis samma sak... xD väntade på sommaren, fotade inte på sommaren och nu väntar jag på hösten xD Nåväl!Sv: Tack! eller ja, jag tar det positivt iaf! :)

2010-09-15 @ 20:21:14
URL: http://www.lajke.se/
Postat av: Lena

Supersnygg bild! :DHar en frågestund, du kan väl kika in den :D

2010-09-16 @ 17:21:08
URL: http://lenacarlssonfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0