För ett tag sedan

Dessa bilder togs den 17e oktober, men blev bara liggandes i Lightroom. Tills idag. Nu har så gott som alla blad på träden i trädgården fallit. Det går så fort. Det var inte alls många veckor sedan alla träden fortfarande var gröna och det var ljust ganska länge på kvällen. Nu blir det mörkt på tok för tidigt och det ser så grått och tomt ut utan blad på träden. 

Imorgon åker min bror och hans kompis till New York. Åtminstone om allt går som det ska. Flygplatsen har öppnat igen efter stormet i alla fall. Jag är en smula avundsjuk - i New York finns det antagligen en hel del att fota. Dessutom ska de sedan vidare till Los Angeles och Las Vegas. Kommer dock bli tyst och skönt här hemma när han är borta, haha!


Svamp

I torsdags var jag och mamma ute och plockade svamp. Trattkantareller närmare bestämt. Då fyllde vi korgen som syns på bilden här under. Idag var jag, mamma och pappa ute på samma ställe och plockade mer svamp. Som ni ser blev det ganska mycket idag. Hela korgen plus allt som ligger på ugnsplåten. Dock ser det inte ut att vara lika mycket som det såg ut som i verkligheten tycker jag... antagligen på grund av att man inte riktigt ser hur högt berget av svamp på plåten är. bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0