Ny kamera!

Jahaja. Jag köpte visst en ny kamera... En Sigma DP2 Merrill. Katastrofalt dålig på det mesta, fantastiskt bra på ett fåtal saker... Fast det visste jag ju redan. Låga iso och bra ljus = fantastiskt bra bildkvalité. Jaja, vi får se hur det går framöver, om det blir några bra bilder osv av den. 

Här på bloggen ser man ju inte fördelarna med den extrema upplösningen man kan få från kameran, så här spelar det inte någon roll vilken kamera bilden är fotad med egentligen. Jag har lagt upp ett par bilder på Flickr i full upplösning: HÄR och HÄR

 
 

Min gamla 35a

Eftersom jag för cirka ett år sedan köpte ett nytt Sigma 35mm f/1,4 så tänkte jag sälja min gamla Canon EF 35mm f/2. Jag har inte blivit färdig att göra det förrän nu, men det har stått på hyllan det senaste året eftersom jag inte längre har någon använding av det. 

1300kr. 

 

Lite fler bilder från "studion"

 


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0