Apple Watch!

I tisdags så fick jag äntligen ett paket som jag väntat på i vad som känns en evighet! Så många andra på jobbet fick sina klockor före mig eftersom min modell inte fanns i lager dagen de släpptes här i Sverige (17e juli). Det gick ändå snabbare än först beräknat och nu har jag snart haft den i en vecka. Kan hända att det är en ganska onödig pryl, men jag tycker om den ändå och den hjälper helt klart till med motivation för att gå ut och röra på sig (något jag verkligen behöver...). 

Modellen jag köpte var Apple Watch 42mm Stainless steel med Link Bracelet. Alltså både klocka och armband i rostfritt stål. Dessutom har jag för någon dag sedan också fått ett svart sportarmband till den som är lite skönare att ha när man är ute och går eller springer.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0