Pipranka


Testa Pentax Optio WG-1 GPS hos smartson.se

Som en del av er kanske vet så blev jag utvald till "testpilot" hos smartson.se för min Canon EOS 550D som jag testade under ett par månader hos dem och sedan fick behålla! Nu söker de fem personer som vill testa Pentax Optio WG-1 GPS, en vattentät kompaktkamera från Pentax.

Klicka in HÄR för att anmäla er!


Bjärnum - Broby : 1-1 del 2

Lite fler bilder från matchen mellan Bjärnum (blått) och Broby (rött) i lördags!


Bjärnum - Broby : 1-1

Idag har jag fotat fotboll. Bjärnum - Broby, som slutade 1-1 efter en ganska jämn match som hade kunnat gå hur som helst. Känns som ett ganska rättvist resultat. 

Det kommer ett eller två inlägg till med bilder från matchen. När jag gått igenom alla bilder och valt ut vilka som skulle redigeras hade jag valt 48 st av 164 bilder, så jag har en del att lägga upp! (Nej, jag ska inte lägga upp alla 48!)


Nu sticker jag ner till byn och fotar fotboll


Fjäril

Fjäril på ett tak. Fotad 2005.


Blandade bilder från Lidköping

Jag har en hel del bilder från Lidköping som jag inte har lagt upp på bloggen, men eftersom Frida inte riktigt tycker om att vara med på bild så får jag inte lägga upp de bilder hon är med på här... Men jag hittade några bilder där hon inte är med (ja, det är hennes skor på första bilden, men jag antar att den bilden är okej!).


Orkidé

Denna lilla orkidé fick jag av farmor och farfar när jag fyllde år (22a januari), och den blommar fortfarande fint!


Canon 1D + ef 35 f/2.0

Fler 1D-bilder!

Idag har vädret inte varit det bästa precis, så det var ju tur att jag har lite bilder kvar från igår att lägga upp här nu! 

Jag vet inte om det är något som ni märker, men jag tycker att bilderna tagna med 1D + 35mm f/2.0 blir bättre än de tagna med 550D + 35mm f/2.0! Visst, upplösning/färger osv är ju bättre med 550D, men jag föredrar den lite vidare bildvinkeln (önskar jag haft fullformatare dock! 1D är ju bara 1.3-crop) och jag tycker bokehn (bakgrundsoskärpan) ser bättre ut på den lite större sensorn (för att man får med lite mer av objektivets bildcirkel). Jag vet inte heller hur många som läser detta som förstår vad jag babblar om här, men men...


1D

Idag gick jag ut en runda i trädgården med min 1D + ef 35mm f/2.0 och fotade lite! Kanske inte så värst roliga bilder, men roligare än såhär blir det inte när man fotar i trädgården. Sparar några bilder till imorgon också!


Blogg?

Har jag en blogg!? ... det hade jag nästan glömt bort! Och det har kanske ni som läser den också gjort vid det här laget... Det har helt enkelt inte blivit mycket fotat på sistone. Ja, det blir så ganska ofta tyvärr.

Jag har funderat lite på att lägga ner bloggen. Eller åtminstone inte bry mig om den så mycket, utan bara lägga upp bilder om det råkar vara så att jag har lite nya bilder att lägga upp. Vi får se hur jag gör. Just nu är jag lite trött på bloggen i alla fall. 

Jag har inte heller svarat på några kommentarer på bloggen på flera veckor, men jag läser och uppskattar givetvis kommentarerna! Om någon tar sig tid att skriva en lite längre och mer genomtänkt kommentar, eller ställer någon fråga, så ska jag försöka svara även framöver! Kommentarer som "Fina bilder!" eller liknande är det inte alls säkert att jag svarar på däremot. Nu vet ni det! 

Maskros
Buske
Körsbärsträd
Grönt

Frida

Porträtt är verkligen inte min grej känns det som, men här är åtminstone tre bilder på min kompis Frida som jag ju varit hos tisdag till lördag. Dessa bilder har hon godkänt att jag lägger upp på bloggen! Haha. Och ja, nu blev det svartvita bilder, för jag tyckte färgerna blev helt konstiga och dåliga. 

Frida
Frida
Frida


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0