Trädhuset

Imorgon är det dags att börja jobba igen efter ett par veckors semester. Det känns faktiskt som att jag varit borta längre än så! 

Här kommer några få bilder från trädhuset utanför Hovdala. Det är alltså ett helt hus byggt uppe bland träden (det står på "pinnar"). Helt okej utsikt där ifrån! 

 

Hovdala del 3

Imorgon skulle jag egentligen åkt och gått på en visning av en lägenhet, men nu under eftermiddagen fick jag ett meddelande från mäklaren att lägenheten redan sålts innan visningen... sååå, det blev inget med det... Vi får se hur det går med bostadsletandet framöver. 

Här kommer i alla fall del tre med lite bilder från Hovdala. 

 

Hovdala del 2

Det fanns en ganska annorlunda och häftig del av trädgården som var inhägnad med rostig plåt där man hade planterat olika blommor i ett par gamla bilar, lite som en bilkyrkogård, fast lite mer arrangerad. 

 

Mjällby - Bolton : 3 - 2

Idag var jag och familjen i Hällevik och (bland annat) tittade på fotboll. Mjällby spelade en träningsmatch mot Bolton (som spelar i näst högsta ligan i England). Mjällby vann med 3-2 efter en riktigt dålig start. Bolton ledde med 0-2 efter lite drygt sex minuter. Ganska underhållande match faktiskt, men inte så mycket publik, 600-700 eller något sådant. 

 

Hovdala del 1

Igår var jag, mamma och pappa en sväng på Hovdala och då passade jag på att fota lite. Det blev ganska många bilder, så jag kommer att dela upp dem i ett antal inlägg som kommer att komma upp under veckan. Här är del ett från trädgårdsdelen.

 

Varför är det aldrig lagom?

För varmt. För kallt. Men lagom då? Varför är det aldrig lagom varmt/kallt? 

Nu har jag äntligen blivit färdig att göra backup på en annan hårddisk då min gamla backupdisk var full, så nu har jag äntligen vågat formatera minneskorten i mina kameror... 

Eftersom jag har semester nu så borde jag ju gå ut och fota, men i denna värmen så är jag inte så jättesugen på att gå ut. En snabbrunda i trädgården fick det bli, eftersom jag ville ta lite testbilder med min Sigma DP2 i RAW+Jpeg-läge för att jämföra bildkvaliteten. Inte helt oväntat var RAW mycket bättre, men jpeg-filerna funkar hur bra som helst till publicering på nätet (även om bilderna i detta inlägget är från RAW-filerna). 

 


bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0