Höst på G

Det börjar bli höst. Jag skulle vilja fota en massa fina naturbilder nu när färgerna börjar förändras, men som vanligt så blir det antagligen dåligt med det. Dels är det ofta tråkigt och grått väder ute och dessutom fotar jag inte så mycket som jag gjorde förr. Vi får se hur det blir helt enkelt. Tog i alla fall några bilder i trädgården här hemma igår när det var fint väder. 


Lund

Gick runt lite i Lund igår och fotade. Det blev verkligen inte många bilder. Jag vet inte vad jag ska fota längre. Att gå runt på stan och fota människor känns läskigt tyvärr. 

Ko

Jag laddade upp bilden på Twitter, Instagram och Flickr, men jag glömde visst bort att ladda upp den här på bloggen! Illa illa! Nåja, här kommer den till sist ändå. En ko med huvudet över staketet in till vår tomt. 

Canon 5D + Samyang 14mm f/2.8 vid närgränsen på 28cm vidöppen på bländare 2.8. Den var mycket mycket närmre kameran än vad det ser ut som. bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0