Dåliga bilder...

Idag var jag och mamma ute och gick en runda i skogen, och jag hade såklart med kameran och fotade lite. Det var längesen det blev såhär många dåliga bilder! Fokusen blev fel på ovanligt många - autofokus är inte alltid så bra som många tror. Manuell fokus hade i och för sig inte heller fungerat, inte med 550D'n, för sökaren är på tok för liten/dålig. Dessutom hittade jag inte så mycket motiv som blev bra på bild heller. En skog kan vara väldigt fin när man själv är där och går, men på bild ser det inte alls lika fint ut.

Tre små bilder fick ändå komma med i inlägget, ett fint träd, en groda som mamma hittade och ett självporträtt taget i speglingen från garagefönstret. 

Vill också passa på att tacka alla så hemskt mycket för kommentarerna på förra inlägget! Verkligen roligt att få så många fina kommentarer! Tack! :D

Träd
Groda
Jag

Kommentarer
Postat av: Anonym

fina bilder ,o söt groda hehe (a)

2010-10-19 @ 18:37:01
URL: http://fckingcrazy.blogg.se/
Postat av: Matilda [myphoto.blogg.se]

Ibland är det de bilder man klassar som dåliga som till sist blir de bästa i ens egna ögon... Har varit där själv, men oftast är det ändå de bilderna som dyker upp på min blogg och som jag blir mest nöjd över, tycker det är skoj att låta fokusen hamna helt fel!

Dessa bilder var ju riktigt bra de med, gillar den med grodan och självporträttet också!



Svar: Haha, det gör inget att det blir tjatigt, alltid lika roligt att höra! :D

2010-10-19 @ 18:38:20
URL: http://myphoto.blogg.se/
Postat av: filip

haha, söt groda!

2010-10-20 @ 00:06:44
URL: http://filipu.blogg.se/
Postat av: Therese Nyseth

Stilige bilder :)

2010-10-27 @ 21:29:39
URL: http://nysethen.blogspot.com
Postat av: Marianne

Utrolige fine bilder, elsket bildet av frosken (grodan) :)

2010-10-29 @ 08:48:57
URL: http://www.marrrianne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0