Jaha...

Idag regnar det. Det har regnat i princip konstant hela dagen. Egentligen gör det inget, för det behöver verkligen regna! Problemet är bara att man inte blir särskilt sugen på att gå ut och fota när det regnar, fast egentligen borde man gå ut när det regnar! Normalt sett så fotar man ju inte när det regnar, så att faktiskt gå ut och göra det skulle ju ge lite annorlunda bilder, men det är så krångligt att fota med paraply i handen.

Nej det fick helt enkelt bli en bild på kameran i en spegel och en liten film, filmad ut genom mitt fönster.

Jag behöver inspiration! Jag vet bara inte vad för sorts inspiration... Att titta på fantastiska bilder på nätet verkar inte fungera, det känns nästan negativt ibland, för jag tänker bara: "Åhh så fantastiska bilder, sådana kan inte jag ta...". Antingen för att bilden är så tekniskt komplicerad (avancerade Photoshop-manipulationer), för att bilden är tagen på en plats jag inte är/kan ta mig till lätt, eller för att bilden är så simpel och välkomponerad att jag är rädd att jag inte ser världen på "rätt" sätt för att ta sådana bilder. 

Kamera


Kommentarer
Postat av: a g n e s [ f o t o & v a r d a g ]

Älskar såna där kamera bilder! Så enkelt men snyggt :D

2010-08-08 @ 18:01:19
URL: http://jagagnescecilia.blogg.se/
Postat av: Inela

Wow vilken mäktig bild! Jag funderar på att köpa en 550D nu, snart. ÄR den bra? Rekommenderar du den? Finns det någon nackdel med den?Har läst en del om den, och den verkar ju nästintill perfekt... men det är ju endast vad försäljana skriver om den, man kan ju inte veta innan man testat egentligen :)

2010-08-08 @ 20:28:40
URL: http://ilavadesigns.blogg.se/
Postat av: emmablid

tack själv!

ja, kort skärpedjup är VÄLDIGT nice ;)

2010-08-08 @ 21:42:01
URL: http://emmablid.blogg.se/
Postat av: emma

gud så mysig film!

2010-08-08 @ 22:40:20
URL: http://emmadenblonda.blogg.se/
Postat av: Rebecka [P.S]

Svar : Tack så mycket! :)

2010-08-09 @ 09:13:29
URL: http://postscriptum.webblogg.se/
Postat av: emma

sv: ska bli roligt att få se om du nu gör något "riktigt" hihi :)

2010-08-09 @ 12:16:32
URL: http://emmadenblonda.blogg.se/
Postat av: Michaela - FOTOBLOGG

Eller hur :DDTack så mycket, fotograferingen gick bra! Ska alldeles strax börja redigera bilder bara jag har svarat klart på alla kommentarer :>OJ FRÄÄÄÄN BILD den på kameran :> meee like :D

2010-08-09 @ 12:57:06
URL: http://michaelaf.blogg.se/
Postat av: Rebecca

jag gillar regn <3

2010-08-09 @ 13:55:26
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: jossan

Oj, har du blivit med ny kamera?:)Min 450D är ju snart retro med alla nya kamereror och finesser som tillkommer stup i kvarten ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0