Dimma och uterumsinvigning

Nu var det väldigt väldigt länge sedan senaste blogginlägget! Det blir längre och längre uppehåll för varje inlägg som går känns det som. Jag känner bara att jag inte har någonting att fotografera för det mesta. 

Ikväll var det dock invigning av vårt nya inglasade uterum! (Sista bilden). Riktigt skönt att sitta där ute. Gick inte in förrän en bra stund efter tio på kvällen, och då var det fortfarande runt 19 grader där ute. Visserligen var det ungefär 15 grader ute, men ändå! Det är inte helt färdigt än, och det ska dit andra möbler, men kul att det äntligen är såpass klart att där är tak, väggar och golv åtminstone. 

Det var även ganska fin dimma ute, så jag tog stativet och gick ut i trädgården och fotade några bilder. Kunde inte bestämma mig för om jag ville ha en lite kallare ton som i den första bilden, eller en lite varmare som i den andra, så det fick bli en av varje. Det var egentligen mycket mycket mörkare än det ser ut på bilderna (träden längst till vänster på den nedre bilden var det knappt att man såg med blotta ögat). Det krävdes 30 sekunders exponering på iso 200-400 och bländare på cirka 4-5,6. Önskar att jag haft en fjärrutlösare så jag hade kunnat köra på bulb utan att behöva hålla inne avtryckaren hela tiden... så man hade kunnat blända ner mer och köra på iso 100. Och givetvis att jag haft ett bättre, och vidare, vidvinkelobjektiv än kitobjektivet...


Kommentarer
Postat av: frida

Va fint!

2011-09-12 @ 14:44:18
URL: http://fridatollesson.blogg.se/
Postat av: Patrik

Sv. Exakt :D

Jag tror det är hatkärlek för de där röda. Man vill se vad man fått/vad som hänt när man får dem men man vill att de ska försvinna med =)

2011-09-12 @ 21:05:11
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: Johannes

Snygga bilder! :)

jag borde testa detdär med bilar på vägen, med bakljusen och så! :D

2011-09-13 @ 20:30:39
URL: http://johannesfoto.blogg.se/
Postat av: Elsa

Grymt fina bilder,

älskar verkligen ljuset och stämningen i bilerna!

2011-09-25 @ 22:35:44
URL: http://elsaingrid.blogg.se/
Postat av: Alinas foto

den första bilden är riktigt häftig! :)

2011-12-21 @ 21:32:45
URL: http://alinasfoto.blogg.se/
Postat av: Jeanette (Mr nikon , foto)

åh gillar verkligen den första :D!

2012-01-20 @ 21:26:30
URL: http://mrnikon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0