Bjärnum vann kvalet!

Jag har inte bloggat på länge. Jag vet. Jag har varit ute och fotat ett par gånger, men känner inte att bilderna är bra nog att läggas upp här, så därför står bloggen tom i ganska många dagar mellan uppdateringarna...

Idag kände jag dock att jag ville lägga upp en liten bild för att fira att Bjärnum slog Wittskövle med 3-1 på bortaplan igår och vann därmed kvalet med totalt 3-2 efter en 0-1 förlust hemma förra helgen. Nästa säsong spelar Bjärnum alltså i division fem igen, efter ett par år i sexan. Min bror i blått på bilden (från hemmamatchen förra helgen) gjorde 3-1-målet igår! Inte ofta han gör mål annars (är back).


Kommentarer
Postat av: Hannah Larsson

/Håller helt med dig! Startbilden på videon ser verkligen ut som en annan planet. Dit måste man någon gång. Är dock inte 100% säker på att jag skulle våga gå helt ensam, då jag är så bra på att gå vilse och skulle säkert aldrig komma hem igen, haha! Men dit måste jag någon gång i alla fall!



Hahaha, och bara fotointresserade kan förstå att man bara måste stanna varannan sekund och fota för att det är något så intressant överallt.. Brukar irritera dem flesta andra, och tar ju lite längre tid att komma fram! ;)

2011-12-12 @ 20:30:59
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: SHAKEYSHAKEY - Fotograf i Uddevalla

Re: Haha, du kan trösta dig med att jag är skitkass på matte och NO!

2011-12-12 @ 21:42:14
URL: http://shakeyshakey.blogg.se/
Postat av: maja - FOTO - fotogeniquee

sv: Tack så jättejättemycket för ditt snabba svar!

2011-12-19 @ 21:32:48
URL: http://fotogeniquee.blogg.se/
Postat av: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

Svar: men ojoj tack ska du ha då! Om jag ens kan ta emot det ;)

2011-12-26 @ 03:19:18
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: E L L I N O R - ellinorljungs.webblogg.se

sv: Jaha okej vad tråkigt, amen det ser jag ju nu. Det var ett tag sen jag fotade också faktiskt. Men ska försöka bli lite mer bloggaktiv :)

2011-12-26 @ 23:43:40
URL: http://ellinorljungs.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0