Panasonic GF3

Jag är lite sugen på att köpa en mindre kamera (nej, min 550D är inte direkt enorm, men ändå) som är lätt att ta med överallt, men som ändå har ganska bra bildkvalité. Denna nya lilla Panasonic GF3 med ett 14mm f/2.5 (motsvarande 28mm på fullformat) tycker jag verkar ganska trevlig. Visst saknar den en del saker, men den är väldigt liten och lätt. Egentligen skulle jag vilja ha lite mer knappar och rattar på själva kameran för lättare åtkomst till manuella inställningar, men å andra sidan är den ju tänkt som komplement, inte ersättning, till min Canon, så egentligen gör det inte så mycket att den inte har så många kontroller. Pris: ca 5800kr inklusive objektivet.

Kommentarer
Postat av: ANTON - målet att bli fotograf

tack för att du försökte hjälpa mig men har redan alla dem box-shadow och jag förstår inte varför det blir så fel i safari och även i explorer :/

2011-06-21 @ 22:32:10
URL: http://antonsfoto.webblogg.se/
Postat av: ANTON - målet att bli fotograf

men vaaa? jahaaa vad konstigt trodde det var samma haha för hade de koder innan också, men taaack då! Ja men menyn får vara ett mysterium haha.. ;)

2011-06-21 @ 22:46:52
URL: http://antonsfoto.webblogg.se/
Postat av: Towe

sv: hahha ;')

2011-06-22 @ 19:01:16
URL: http://towe.webblogg.se/
Postat av: Anders Rosenqvist

Hur stor är censorn på den? Ska jag köpa en mindre blir det en med aps. Sony nex värkar intressant. Drömmen är väll Fujifilm X100 men den är ju svindyr samt att man inte kan byta objektiv på den.

2011-06-23 @ 02:32:40
URL: http://http//:andersrosenqvist.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0