Små grodorna

När jag klippte gräset idag såg jag massor av små grodor i gräsmattan, så när jag klippt klart gick jag in och hämtade kameran för att fota dom... men när jag kom ut igen hittade jag bara två små grodor. De andra hade nog gömt sig under gräset nu när jag inte längre körde runt och skrämde dom med gräsklipparen.

Hur som helst så lyckades jag åtminstone få några bilder på de två jag hittade. Fotade med Canon EOS 550D + Nikon Micro-Nikkor 55mm f/3.5 (ett gammalt manuellt objektiv, med adapter för att funka på Canonkameror).


Kommentarer
Postat av: ottilia

Grymma bilder! Jag har hört att det ska finnas något ställe i Halmstad där det ska finnas enorma mängder grodor, jag har funderat på att sticka dit, men aldrig riktigt gjort det, tycker de är så äckliga. Men de gjorde sig ju bra på bild, så det är bud på att faktiskt leta upp det där stället nu!ÄLskar glansen du fått till i deras "hud" på många bilder. Första bilden är nog favoriten, får verkligen känslan av att han sitter där och funderar över livet i godan ro, haha.

2011-07-03 @ 20:53:49
URL: http://lindellottilia.se
Postat av: Lina ♥ [minradio.blogg.se]

sv; Åh nice! :D

2011-07-04 @ 01:11:25
URL: http://minradio.blogg.se/
Postat av: ottilia

Svar: Haha, jo, det var riktigt kallt! Jag hade ingen regnjacka med mig och det regnade hela dagen så jag drog på mig en förkylning. Dock så tror jag att både MUAN och modellen slapp undan det! ;) Men jag ska inte klaga, jag tror att modellen hade det värre, haha.Ja, jag blir sugen på att göra det efter att ha sett dessa bilderna!

När jag var liten gick jag jämt och letade upp grodor här hemma (vi har damm och de trivs i den så det vart inte så svårt), och gick runt med dem i handen. Men på äldre dar så har jag fått någonslags fobi för alla kryp.För övrigt får vi ta och dra till Malmö någon dag och plåta gatufoto som vi pratade om! :)2011-07-04 @ 21:28:11
URL: http://lindellottilia.se
Postat av: ottilia

Svar: Haha, saken är den att i och med att det aldrig slutade regna så blev jag med helt genomblöt i min tygjacka, skönt att byta om till regnjacka när jag kom tillbaks till hotellet, haha! :) Men ja, heeeeelt klart värre för Dennis, usch! Tyckte synd om honom, men får hoppas det var värt det med bilderna vi fick.Jo, man var helt klart mer härdad för sådant när man var mindre.Checkat min kalender nu och i juli är jag ledig den 18, 23 eller 28 :) Något av de datumen som funkar för dig?

2011-07-04 @ 21:48:29
URL: http://lindellottilia.se
Postat av: ottilia

Svar: Härligt! Nej, det är sant. Vi kan ju hålla det öppet och kolla vädret några dagar innan och bestämma då? :) Inte så kul om det regnar eller så...

2011-07-04 @ 22:00:46
URL: http://lindellottilia.se
Postat av: ottilia

Svar: Det låter som en mycket bra plan! Nu håller jag tummarna för molnigt eller mulet väder den 18e! :D

2011-07-04 @ 22:11:54
URL: http://lindellottilia.se
Postat av: Fotograf Annie

Söta grodor och härliga bilder! :D

2011-07-11 @ 23:52:36
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Ingrid

Häftiga små varelser på kort! :)

2011-07-20 @ 12:57:16
URL: http://ingy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0