Malmö/Lund

Idag har jag varit i Malmö och Lund en runda! Gick som vanligt in i alla fotobutiker (Scandinavian Photo, Rajala, Japanphoto och Mattssons Foto) och kollade på diverse kameror och objektiv. Testade bland annat Fujifilm X100, Panasonic GF2 och Zeiss Ikon.

Självklart hade jag med mig kameran och min fotoryggsäck med lite olika objektiv. Som vanligt blev det dock endast mitt 35mm f/2.0 som användes... Jag tog bara cirka 50 bilder, men det får räcka. Egentligen är det för många (Läs Martin Hertsius blogginlägg på fotosidan om att ta bättre bilder genom att ta färre bilder här).

Om några veckor är det tänkt att jag ska åka ner till Malmö igen och fota lite mer gatufoto tillsammans med Ottilia Lindell. Jag hoppas på lite molnigare och svalare väder då, för idag var det ganska varmt att gå runt där i solen. Dessutom gör solen att det kan bli väldigt starka kontraster i bilderna vilket är ganska svårt att fota.

Alla dessa bilder, utom den första, är tagna på Malmö Centralstation. 


Kommentarer
Postat av: Erika Hallman - fotoblogg

Läckra bilder. Tycker stadsbilder blir så himla mycket snyggare i svartvit! Gillar den sista bilden starkt!

2011-07-06 @ 23:17:49
URL: http://erikahallman.blogg.se/
Postat av: ottilia

Nu blir man ju inte mindre sugen på att dra dit och fota! Ahhh! Grymt! Men som sagt - hoppas på svalare väder. :D

2011-07-06 @ 23:29:01
URL: http://lindellottilia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0