Vitsippor och strömavbrott

Idag har det verkligen varit vår! Nästan 18 grader i skuggan som varmast och solen har skinit hela dagen! Så, idag har jag faktiskt varit ute och fotat lite! Jag hittade bland annat lite vitsippor nere vid sjön när jag och mamma var ute och gick! Vitsippor känns verkligen som vår. Nu är bilderna på vitsipporna inte de allra bästa eftersom vi hittade dom precis när vi skulle hem igen, så jag tog bara några snabba med mitt 70-200 som råkade sitta på kameran just då. De ser lite konstiga ut också med sina små blad, men de blir kanske större så småningom.

En stackars liten blåsippa får avsluta inlägget. Den står dock under några buskar (väldigt svåråtkomlig) i vår trädgård.

En mindre rolig sak som inträffat idag är att vi har haft strömavbrott i ungefär fyra timmar i eftermiddag/kväll. Strömmen försvann lite efter klockan 15... Dessutom gick 3G-nätet ner samtidigt, så allt jag hade var en väldigt väldigt långsam edge-uppkoppling i mobilen (alla andra surfade ju säkert på samma nät, så det gick långsammare än vanligt på edge). Efter några timmar gick edge-nätet också ner och det gick då varken surfa, ringa eller smsa längre. Som tur var så kom ju strömmen tillbaka till sist, men det är så jobbigt när man inte alls vet När den kan tänkas komma tillbaka! Hade man haft otur så hade den ju kunnat vara borta mycket längre. Det var i alla fall ett ganska stort avbrott, 15000 hushåll enligt NSK. 

Jag har en hel del bilder till från idag att lägga upp, men jag sparar dem till de kommande dagarna!

Vitsippor
Vitsippor
Vitsippor
Blåsippa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0