Jag vet...

... jag är kass på att blogga. Både igår och idag har det regnat och blåst något fruktansvärt, och du känner man ju sig inte det minsta sugen på att gå ut och fota. Här inne finns inte mycket intressant att fota heller, och då blir det såhär.

Dessutom så har min iMac börjat krångla lite igen. (EDIT: Problemet är löst, det var Voddler som ställde till det... så nu har jag avinstallerat det skräpprogrammet) Hade problem för en vecka sen också. Den fryser helt i någon minut lite då och då. Förstår inte vad det är för fel med den. Jobbigt om man ska behöva skicka tillbaka den och få en ny och installera om alla program och sånt igen! :( Jag blir så trött på saker som inte fungerar! Jag hoppades att jag skulle slippa en mass krångel nu när jag gick över till Mac, men så blev det inte. När datorn fungerar så är den underbar, men att datorn helt slumpmässigt fryser under flera minuter är inte okej.

tgbmus

Kommentarer
Postat av: Rebecca

stackars dig :(

2010-09-18 @ 18:08:42
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Jättefin bild, härlig färg !

2010-09-19 @ 14:03:15
Postat av: FOTOGRAF JENNY VENNBERG

Glömde skriva att kommentaren var från mig .. :)

2010-09-19 @ 14:03:36
URL: http://www.jpic.se/
Postat av: FIONA - en ointressant vardag

supersnygg bild!

2010-09-19 @ 21:23:06
URL: http://lovefiona.blogg.se/
Postat av: Kristoffer

Hejsan Sebastian, hittade din blogg av en slump när jag googlade.

Jag hade liknande problem med min egen Mac, en MacBook Pro dock. Det kan vara att det är något program du har installerat som ställer till det hela. Men till att börja med skulle jag rekommendera, om du inte redan har, att du återställer datorns PRAM och NVRAM (http://support.apple.com/kb/ht1379). Detta hjälpte första gången det hände för mig.

Andra gången det inträffade för mig var pga. Voddler, närmare bestämt vnet-processen som ligger och går konstant i bakgrunden. Detta löstes genom att avinstallera Voddler.

Hoppas detta kan vara till någon nytta för dig.

2010-09-28 @ 18:44:40
URL: http://blankt.nu
Postat av: Sebastian Skarp

Kristoffer: Tack för din kommentar. Jag har redan kommit fram till att det var just Voddler som ställde till det och det är nu avinstallerat. Får kanske ta och uppdatera detta inlägg så att inte fler lägger ner tid på att hjälpa mig med ett problem jag inte längre har. Tack ändå! :)

2010-09-28 @ 23:08:54
URL: http://fotoskarp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0