Bilder!

Idag har det INTE regnat! Fantastiskt. Jag och mamma var ute på promenad i skogen tidigare idag, men jag tog inte med kameran eftersom det är lite klumpigt att ha med sig när man motionerar. Man kan inte hålla på och stanna hela tiden heller...

Eftersom det var hyfsat väder så tog jag, som så många gånger förr, kameran och gick ut i trädgården. Man kan ju undra om inte motiven i trädgården börjar ta slut snart. Sanningen är nog den att de faktiskt är påväg att ta slut. Många motiv återkommer om och om igen, även om inte bilderna blir identiska från gång till gång. Jag tror jag behöver fota någon annan stans, där jag aldrig har varit förr.

Fler bilder kommer senare. (Innan någon klagar, så vill jag bara säga att det var väldigt svårt att få till lagom mycket brus i bilderna. Bruset är ditlagt i Lightroom, men eftersom bilderna här bara är 750px breda försvann nästan bruset i förminskningen, därför la jag till jättemycket extra, och det blev kanske lite för mycket för en del bilder...)

Blomma
Spik
Bär
Svamp
Droppar
Droppar

Kommentarer
Postat av: Elsa

Brus är fint tycker jag, härligt att leka med.

Vilket fint ljus dina bilder har.

2010-09-21 @ 21:50:29
URL: http://elsaingrid.blogg.se/
Postat av: ottilia - f o t o

Svar: Om dessa är tagna med den kameran så tycker jag lätt du ska välja någon av dessa! Mina favoriter är den nästsista bilden och den med svampen! Bruset gör sig verkligen bra på dessa bilder.Tack. :) Jo, det är verkligen spännande, men många nya ord och mycket att sätta sig in i helt klart. Jag ska starta eget som fotograf i höst är tanken. Jag ska satsa på porträtt och bröllop, men även erbjuda enklare fotokurser är tanken. :D

2010-09-21 @ 22:16:33
URL: http://lindellottilia.blogg.se/
Postat av: Neha

Riktigt fina bilder. Gillar speciellt de 2 första=)

2010-09-22 @ 08:38:09
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Neha

Jag menade ed 3 första

2010-09-22 @ 08:38:32
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: SC

vackra bilder!

2010-09-24 @ 01:26:44
URL: http://editedreality.blogg.se/
Postat av: Sandra - Foto

Den nästsista bilden (på lövet) är askalas! (: Bra jobbat! :D

2010-10-16 @ 23:11:09
URL: http://sandranilssonsfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0