Smartson.se - Testa 550D

Hallå!

Gå in på denhär sidan http://www.smartson.se/testpilot-550D.html och anmäl dig själv och en kompis för att få testa en Canon EOS 550D i en månad helt gratis, och efter testperioden få behålla kameran! Jag har registrerat mig och hoppas såklart på att bli utvald att få testa kameran. Skulle gärna ha en kamera man kan filma med, och med bättre bildkvalité än min gamla 1D.

Såhär skriver Smartson själva på sin sida:

"Smartson söker fyra Testpilotsteam med två Testpiloter vardera till Canons nya systemkamera EOS 550D. Samtliga åtta Testpiloter utrustas med en kamera.

Om du blir uttagen som testpilot får du testa kameran kostnadsfritt i en månads tid. Du förbinder dig endast att svara på ett webbaserat frågeformulär samt skriva i egen blogg eller i gemensam blogg som Smartson skapar åt Testpiloterna. Efter genomfört test får Testpiloterna behålla kameran.

Vi kommer även att genomföra en tävling mellan Testpilotsteamen där Smartsons användare får rösta på bästa stillbild och videoklipp. Canon står för alla fraktkostnader. Anmälningstiden går ut den 30:e maj 2010."

Kommentarer
Postat av: Lajke

Helt klart anmäld! :D/Lajke

2010-05-25 @ 10:14:37
URL: http://www.lajke.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0