Internetkrångel

Idag blir det nog inget fotoinlägg (jo jag la in en gammal bild ändå)... mitt internet har legat nere ett antal timmar idag (trasig router), men det är igång nu igen. Har dock inte hunnit fota något idag.

Däremot har jag hunnit titta på två lektioner i kursen "Digital Bildbehandling" som jag går på distans på högskolan i Jönköping. Jättesmidigt att kunna sitta hemma och titta på lektioner i videoformat framför datorn! Visserligen har jag inte lärt mig så hemskt mycket nytt eftersom kursen inte kräver någon förkunskap i Photoshop, och jag har redigerat bilder i Photoshop sedan 2002, men en del småtips och sånt har jag ju lärt mig!

Förhoppningsvis så blir det lite fotande imorgon i alla fall! Hade ju tänkt fota fotboll om det blir ok väder, annars får jag hitta på nåt att fota här hemma.

Eftersom jag inte fotat något idag så får det bli en bild från i höstas istället.

Skogen

Kommentarer
Postat av: Mad

Så bra att det nästan känns som att vara DÄR.

2010-12-17 @ 13:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0