iOS4

För en liten stund sedan släpptes nya iOS4 - alltså den fjärde versionen av operativsystemet som körs på iPhone, iPod Touch och iPad. Det är dock bara iPhone och iPod Touch som får den här uppdateringen idag, iPad får nog vänta några månader.

Jag har precis laddat ner uppdateringen (bäst att passa på innan Apples servrar går ner totalt, det tog bara 5 minuter att dra ner uppdateringen), men jag har inte installerat den än. Jag vet inte om jag ska installera den idag eller om jag ska vänta till imorgon bara för säkerhets skull om det skulle vara så att några allvarliga fel upptäcks först nu när uppdateringen är allmänt tillgänglig. Den har ju betatestats under en lång period och det bör vara säkert att uppdatera redan nu.

Läs mer om vad som är nytt här: http://www.apple.com/se/iphone/softwareupdate/

Nu har dessutom kamerabloggen på smartson.se kommit upp: http://testklubben.smartson.se/blogs/testpiloter_testar_canon_550d/

Edit: Jag uppdaterade direkt. Två screenshots från min nyuppdaterade iPhone! :D

iOS4


iOS4


Kommentarer
Postat av: olivia- foto och vardag (mycket mig)

Hur tycker du en bra blogg ska vara? :)

2010-06-23 @ 13:32:32
URL: http://oliviaojeskar.blogg.se/
Postat av: Rebecca

nice ju!

svar: taaack sebbe :D Jaaa, hon blir mkt bra på bild :D

2010-06-23 @ 13:56:25
URL: http://rebeccafexby.se
Postat av: Julia ♥ (juliawennstig.blogg.se)

SV: Tack tack ;)

2010-06-23 @ 14:26:06
URL: http://juliawennstig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0