En månad!

Hurra! Idag fyller min lilla blogg 1 månad! Grattis till den! Under den månaden har det blivit 24 inlägg (25 med detta), inte så illa ändå, nästan ett inlägg per dag. Målet med bloggen är givetvis inte att skriva minst ett inlägg per dag, jag gör inlägg när jag har något att skriva eller några bilder att visa, men det är ju roligast om bloggen är någorlunda aktiv! :)

Tre prenumeranter på Bloglovin' har jag också! Eller två egentligen... den tredje är jag själv, haha! Tack Lajke och Rebecca för att ni följer min blogg på Bloglovin'! Vill du också följa min blogg, klicka här!

Tänkte också passa på att berätta att min nya router har kommit nu, så nu ska förhoppningsvis internetanslutningen vara lite stabilare än tidigare! Däremot har jag inte fått nåt mejl från Smartson om kameran än... Jag vet, det har bara gått ett par dagar, men jag vill ju ha mer info NU!

Bild från i höstas, soluppgång!

Sjö

Kommentarer
Postat av: MICHAELA D

Grattis till bloggen du! ;D

2010-06-09 @ 20:09:34
URL: http://michaelaa.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Riktigt härlig bild :)

2010-06-10 @ 02:28:27
URL: http://isoptera.blogg.se/
Postat av: Lajke

Härlig bild! :D Och det är klart jag följer dig, du är typ den enda duktiga fotografen som bloggar som har en Canon... ;)



/Lajke

2010-06-10 @ 14:15:35
URL: http://www.lajke.se
Postat av: Johanna Fåglund - Foto

Svar: Tack så mycket! :))



Åh, vad fin bild :D Häftigt med dimman.

2010-06-11 @ 12:12:24
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0