Tråkigt väder = inget fotande...

...så istället blir det fler Malmöbilder. Egentligen hade jag inte tänkt lägga upp fler, men jag gick igenom bilderna en gång till och letade upp några fler bilder som kanske kan vara "ok". Jag vill egentligen inte lägga upp "ok" bilder, jag vill bara lägga upp "bra" bilder, eller ännu bättre bilder, haha, men om jag skulle göra det så skulle det bli ganska snålt med bilder här eftersom jag sällan blir riktigt nöjd. Men som sagt, nu får det bli lite fler Malmöbilder eftersom jag inte har något nyare att lägga upp här.

För övrigt så fungerar inte mitt msn idag :( Jag vet inte riktigt var det är fel, för jag kan logga in på min andra msn som jag inte använder annars. Men jag kan inte logga in på min vanliga, vare sig från min stationära, bärbara eller iPhone. Däremot går det på iPhonen över mobilnätet, likaså från datorn om man använder iPhonen som 3G-modem.

Jag tittar väldigt ofta på bilder på nätet. Bilder av speciella saker, bilder tagna med en speciell kamera eller med ett visst objektiv, eller speciella platser. Just nu är jag väldigt sugen på att åka till Island, Japan och New York. Tyvärr fungerar mitt sommarkort från Skånetrafiken bara inom Skåne...

Fråga:
Vart vill du helst åka just nu?

Malmö

Ost

Fisk

Korv


Malmö


Malmö

Kommentarer
Postat av: Rebecca

london, paris, barcelona, rom, new york, los angeles m.m.

2010-07-30 @ 21:49:20
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: Ottilia

Svar: Ja, men erkänn - man saknar lite sällskap ibland. Eller ja, fotointresserat sällskap ibland när man är ute på sina turer med kameran. Det blir liksom lite ensamt ibland... Mycket roligare att vara flera och kunna tipsa varandra och springa runt ihop, det blir liksom lite svårt att springa runt med en icke-fotointresserad vän som inte vill stanna och vänta för att man vill ta en bild stup i kvarten.Och även om du bara tycker att dessa bilderna i ditt inlägg bara är "ok" så tycker jag faktiskt att de är riktigt bra! Man är oftast rätt självkritisk, glöm inte det. ;)

2010-07-30 @ 22:24:46
URL: http://lindellottilia.blogg.se/
Postat av: MICHAELA D

Snygga bilder! :DJag vill åka överallt i USA...

2010-07-30 @ 22:44:05
URL: http://michaelaa.webblogg.se/
Postat av: Rebecca

svar: okej, men det är den inte på min :D :D

tack:D

HELA USA VILL JAG BESÖKA!!

2010-07-30 @ 23:02:30
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: CeciliaAnn

Massachusetts, USA. Där är inprencip hela släkten just nu <3

2010-07-30 @ 23:40:05
URL: http://ceciliaann.blogg.se/
Postat av: Li | Hobbyfotograf

Bilderna var verkligen mer än okej;)

2010-07-31 @ 16:47:37
URL: http://mymelody.blogg.se/
Postat av: erica

superfina bilder :)!

2010-07-31 @ 18:01:48
URL: http://ericaskyllkvist.blogg.se/
Postat av: matilda

LOS ANGELES!snygga bilder!

2010-08-02 @ 23:17:04
URL: http://matiiildaaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0