3 månader!

Idag fyller min lilla blogg 3 månader! Hurra! Jag har ändå (tycker jag) lyckats blogga gaaaanska mycket ändå. På min gamla blogg dröjde det inte länge innan det gick flera veckor mellan inläggen, här går det oftast inte mer än några dagar som mest.

Idag har jag absolut inte haft tid att fota. Jag lade nämligen upp min bil på blocket strax innan 12 idag... Jag vet inte hur många som har ringt och mejlat och smsat! Har inte gjort annat än att svara i telefon känns det som! Det var säkert över 25 personer som hörde av sig. Kanske satte jag ett för lågt pris, men men, nu har jag sålt den i alla fall, och det var det som var det viktigaste! Bättre det än att skrota den och inte få ett öre för den. Nu är jag åtminstone 4500kr rikare.

Har ingen ny bild att lägga in så det får väl bli en bild på bilen då till minne av den!

Eclipse

Kommentarer
Postat av: Michaela - FOTOBLOGG

Oj vad roligt att du hittade din favorit, två till och med :D Tack så mycket för din fina kommentar :)GRATTIS till bloggen! :D

2010-08-10 @ 12:05:54
URL: http://michaelaf.blogg.se/
Postat av: Maado

OJ vad snabbt det gick att sälja bilen!

Grattis till bloggen :) i min förra kunde det också dröja hur lång tid som helst mellan inläggen, ibland gör en nystart susen ^^

2010-08-10 @ 19:58:32
URL: http://maaado.blogg.se/
Postat av: Maado

Ah, jag körde också på engelska ett tag förut men det var bara att inse, svenska är det som passar mig bäst att skriva på :P

Bara hoppas på att din nuvarande vilja att uppdatera håller i sig då, jag ser fram emot det!

2010-08-10 @ 22:21:50
URL: http://maaado.blogg.se/
Postat av: Ottilia

Sv: Landskap är inte riktigt min grej... Usch. Där känner jag mig inte alls säker. För det är ju som du säger - soluppgång/solnedgång som gäller och så mycket annat som måste klicka för att få en bra bild.

Men är det inte alltid så? Att det man har intill sig, det uppskattar man inte riktigt lika mycket? För det är liksom vardagsmat för en, typ... Jag hade en killkompis här som också är fotograf för ett tag sedan, och jag bor mitt ute i ingenstans på landet. Och han bara älskade omgivningarna och ville fota dem, jag å andra sidan förstod ingenting... Det var liksom inget "speciellt" för min del. (Dock borde jag faktiskt ta vara på min omgivning bättre, för om hundra år lär det ju ändå inte se likadant ut, så jag borde föreviga det på bild...).Tråkigt att du inte kunde läsa Foto B, men jag tror inte du hade behövt det, du har kommit riktigt långt utan det! ;) Det är ju lätt att lära sig på egen hand. Men jag tror faktiskt att jag behövde den där sparken i baken för att inse att fotografering är roligt, så hade jag inte läst fotokurserna så hade jag definitivt inte hållt på med foto nu.Jo, de bilderna jag skrev ut skärpte jag inte mer (lyssnade på dig! haha) men ljusade upp dem lite ytterligare inför utskriften. Men ska absolut försöka minska och tänka på skärpningen i fortsättningen :DTack! Bilden är så fel på många sätt egentligen kanske, men på något höger eller vänster så fastnade jag för den... Det är väl alltid så, de bilder man egentligen inte "får" fastna för, fastnar man för. Speciellt om de är i oskärpa när man väl kollar på dem i datorn. GAH! Finns nästan inget värre ;)Grattis till de tre månaderna förresten, fortsätt så! ;)

2010-08-11 @ 00:30:30
URL: http://lindellottilia.blogg.se/
Postat av: IDA

sv: Ingen orsak! :)

Ja, eller hur! Man blir verkligen glad när statistiken pekar uppåt istället för nedåt. Hoppas du får en bra dag :)

2010-08-11 @ 11:54:26
URL: http://idawa.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Sv: Varsågod! ;D

Och jaa, det är en riktigt bra låt! :D

2010-08-11 @ 14:41:10
URL: http://theeasyway.blogg.se/
Postat av: CECILETTE - CECILIA EWERLÖF

Snygg blogg :D

2010-08-11 @ 17:28:33
URL: http://cecilette.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej jag länkar till alla som röstar på min sko i Nellys designa sko tävling.Min sko klättrar på listorna och vinner jag är det er jag delar vinsten med.

http://blogg.veckorevyn.com/pinsamt/2010/08/01/lankar/kram Bitte

Postat av: Michaela - FOTOBLOGG

haha jaaa det blev lite ironi där på slutet ;) roligt att du gillade den :)Vilken video prtar du om? fattade inte riktigt nu :D hehe hjärndöd as allways -.- :D

2010-08-11 @ 22:19:02
URL: http://michaelaf.blogg.se/
Postat av: CECILETTE - CECILIA EWERLÖF

haha, ja lite :D

2010-08-11 @ 22:57:39
URL: http://cecilette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin


Välkommen till min fotoblogg. Jag heter Sebastian Skarp, är 27 år och bor i Åstorp, men är från Bjärnum. Jag jobbar på Apple Store på Väla utanför Helsingborg. Uppdateringen här är inte alltid den bästa, men när jag känner att jag har några nya bilder att dela med mig av så dyker de upp här.
RSS 2.0